Patria Bank sustine sectorul agricol prin semnarea parteneriatului cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru schemele de sprijin implementate de APIA in Campania 2016 (Schema de plata unica pe suprafata – SAPS si Masuri delegate din Programul National de dezvoltare rurala – PNDR), se arată într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

In baza conventiei, agricultorii pot obtine in avans, prin credit Patria Bank, pana la 90% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA, in conditii avantajoase:
* Fara drumuri la banca –  agroconsilierul Patria Bank se deplaseaza in fermele clientilor pentru a intocmi dosarul si a semna actele;
* Documentatia este simplificata, rambursarea se face automat in momentul incasarii subventiei;
* Nu sunt necesare garantii sau contributie proprie din partea clientilor.

“Finantarea si sustinerea agriculturii romanesti reprezinta o prioritate strategica pentru Patria Bank. In mod traditional, suntem parteneri in programul APIA si am dezvoltat si punem la dispozitia fermierilor o gama larga de produse destinate finantarilor in agricultura raspunzand nevoilor din ce in ce mai diversificate ale acestora.” a declarat Raluca Andreica, Director Segment Agro Patria Bank.

Sprijinul pentru agricultura si agricultori merge mai departe de creditul de scontare APIA in oferirea de solutii de finantare pornind de la o evaluare personalizata a nevoilor si productiei reale estimate de producatori, oferind astfel: credite fara garantii, credite pentru capital de lucru, credite pentru investitii si terenuri agricole si credite pentru implementarea proiectelor cu fonduri europene.

Informatii suplimentare despre Creditul de scontare APIA de la Patria Bank, precum si despre celelalte produse Patria Bank destinate agricultorilor, pot fi obtinute in orice unitate Patria Bank, apeland gratuit Serviciul Relatii Clienti la numarul de telefon 0.800.410.310 sau accesand site-ul bancii, www.patriabank.ro, in sectiunea dedicata Agro.

****

Despre Patria Bank
Patria Bank este noul nume sub care operează Nextebank începând cu luna martie 2016, operând la nivel național prin 36 de unități bancare. Patria Bank finanțează, în principal, IMM-urile si microîntreprinderile, inclusiv segmentul AGRO, și este în curs de extindere și consolidare a segmentului de retail prin oferirea de servicii și produse financiare populației din zonele urbane și rurale, având la baza un model de business bazat pe simplitate și accesibilitate, prin exploatarea la maxim a tehnologiei. Acționarul principal al Patria Bank este Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), ai cărui principali investitori sunt: BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW). Patria Bank face parte din Grupul Patria Bank care include si Banca Comerciala Carpatica SA, Patria Credit IFN SA, SAI Carpatica Asset Management si SAI Intercapital Invest SA.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)