Statul asigură până la 90% din valoarea creditelor acordate în programul IMM Invest.

Un nou plafon de 183 milioane de lei este disponibil la Patria Bank pentru antreprenorii care doresc să acceseze finanțare prin programul IMM Invest 2021. Firmele pot solicita finanțare direct în platformă, menționand Patria Bank drept bancă parteneră, se menționează într-un comunicat de presă remis de instituția de credit.

Mai mult, specialiștii Patria Bank oferă suport direct online, prin pagina dedicată din site https://www.patriabank.ro/imm/banca-partenera-imm-invest-romania, timpii putând fi, astfel, mult scurtați pentru antreprenori.

„Programul IMM Invest a fost printre preferatele antreprenorilor mici și mijlocii din Patria Bank anul trecut. Ne bucurăm să începem noul program 2021 cu cereri de finanțare în lucru deja, în valoare de peste 100 de milioane de lei. Cele mai multe solicitări vin de la firme care activează în comerț și industrie.” a menționat Ionuț Coșman, Manager IMM și Corporate Patria Bank.

Avantajele programului IMM Invest pentru antreprenori:
• Statul asigură până la 90% din valoarea creditului
• Firmele nu plătesc comision de rambursare anticipată
• Perioada de acordare a garanţiei este de maxim 72 de luni
• Valoarea maximă a creditelor poate fi de până la 5 milioane lei pentru capital de lucru și 10 milioane lei pentru investiţii
• Din ajutorul de stat se acoperă plata dobânzii datorate de beneficiarii Programului pe o perioadă de 8 luni de la data acordării creditului, fără a se depăși data de 31.10.2021 (inclusiv), precum și valoarea integrală a comisionului de administrare și a comisionului de risc datorat pe întreaga durată de derulare a creditului garantat în cadrul Programului.

Companiile care doresc să se înscrie în program alegând Patria Bank drept bancă parteneră o pot face simplu transmițând datele de contact prin formularul din site-ul Patria Bank – IMM Invest România.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)