Patria Bank face un pas important în direcţia serviciilor bancare digitale prin deschiderea colaborării cu clienţii 100% în mediul online

R Systems, furnizor specializat de servicii de transformare digitală, anunţă implementarea soluţiei sale de procesare inteligentă a documentelor în cadrul Patria Bank, susţinând astfel iniţiativa băncii de extindere a ofertei de produse digitale pentru clienţi.

În 2021, Patria Bank continuă strategia de dezvoltare a produselor și aplicațiilor sale, o prioritate deosebită având implementarea de soluții inovative pentru acordarea serviciilor online, rapid și în mod securizat, clientilor Patria Bank.

În contextul acestei noi etape de dezvoltare, Patria Bank face un pas important în direcţia serviciilor bancare digitale prin deschiderea colaborării cu clienţii 100% în mediul online. Parteneriatul cu R Systems susţine strategia de digitalizare prin implementarea soluţiilor de automatizare inteligentă a proceselor.

Soluţia dezvoltată de echipa R Systems, pe baza tehnologiei de ultimă oră Microsoft Azure, permite eficientizarea procesului de înrolare a clienţilor, oferindu-le acestora acces rapid şi eficient la servicii bancare. În comparaţie cu tehnologiile tradiţionale, soluţia R Systems poate reduce cu peste 75% timpul de procesare a actelor de identitate încărcate de clienţi iîn procese de deschidere relatie online şi implicit, timpul de aşteptare a acestora în fluxul de contractare a serviciilor. De asemenea, soluţia oferă toate avantajele serviciilor de inteligenţă artificială Microsoft Azure în ceea ce priveşte corectitudinea şi siguranţa datelor, în conformitate cu reglementările stricte privind securitatea procesării datelor personale.

“Încorporarea soluţiei de procesare automatizată a documentelor reprezintă o piesă importantă în proiectul lansării de noi produse si servicii digitale Patria Bank, asigurând o experienţă digitală facilă pentru clienţiiPatria Bank. Expertiza R Systems în tehnologii de ultimă oră şi inovație/dezvoltarea de produse inovatoare ne-a permis implementarea acestei soluţii extrem de rapid, asigurându-ne flexibilitatea şi agilitatea necesare în demersul de digitalizare a serviciilor băncii”, declară Valentin Vancea, Director General Adjunct, Aria IT și Operațiuni Patria Bank.

“În colaborarea cu Patria Bank aducem o experienţă solidă în dezvoltarea de soluţii specifice domeniului financiar-bancar, având ca scop capitalizarea oportunităţilor prezentate de mediul digital. De asemenea, suntem dedicaţi unei parteneriat de lungă durată pentru atingerea obiectivelor băncii de dezvoltare, inovare şi creştere a eficienţei operaţionale, prin soluţii bazate pe cloud computing, automatizare robotizată şi inteligenţă artificială”, adaugă Cosmin Tudor, Digital Practice Business Unit Director al R Systems.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)