Patria Bank a lansat noul website www.patriabank.ro, platformă care oferă o experiență online simplificată, acces rapid la informaţii şi aplicaţii care permit o utilizare prietenoasă de peorice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone). Noul website www.patriabank.ro este acum o platformă utilă de interacţiune şi vânzare prin care clienții pot afla rapid informațiile de care au nevoieși pot solicita on-line produsele dorite, totul extrem de simplu.

“Ne-am dorit să ducem în on-line apropierea și deschiderea cu care facem business în off-line, oferind clienților și potențialilor clienți un nou website simplu, structurat și în care se poate naviga și găsi informații la fel de ușor precum într-o conversaţie cu consultanții noștri. Am integrat widget-uri noi, dar și clasice, precum geolocația, convertor de curs valutar, calculatoare de credit sau opțiunea de search, într-o platformă cu un design modern, intuitiv, ce permite acomodarea ofertei de produse și servicii și o experiență cât mai plăcută pentru clienți”,a declarat Ștefania Cristescu, Director Marketing și Comunicare Patria Bank.

Printre noile functionalități pe care le propune noul website www.patriabank.ro se numără următoarele: informații rapide de contact, hartă cu identificare a locației în care se află vizitatorul și afișarea celei mai apropiate sucursale, calculatoare de credit, formulare pentru solicitarea deproduse on-line și oferirea de feedback etc.

Patria Bank site

“Practic,în noua platformă am încercat să integrăm cele mai bune practici și principii de web-design și să construim o experiență de navigare plăcută pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent dacă aceștia sunt sau nu familiarizați cu tehnologia. Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei ce vor să afle mai multe despre Patria Bank și serviciile oferite.” a declarat Cristina Săcuiu, Project Manager și Coordonator Marketing Patria Bank.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)