Publicația online www.bankingnews.ro organizează, pe 27 septembrie 2016, la Camera de Comerț și Industrie a României, Amfiteatrul Albastru, Conferința ”Rolul băncilor în dezvoltarea afacerilor”.

Structurat sub forma unei mese rotunde, evenimentul va facilita, într-o ambianță specială și inedită, o întrevedere captivantă și stimulativă între specialiști din domeniul bancar și mediul de afaceri, reprezentanți mass-media și membri ai unor asociații de business, care vor discuta despre perspectivele de dezvoltare ale mediului de business autohton şi implicarea băncilor în susţinerea afacerilor locale.

Totodată, conferinţa „Rolul băncilor în dezvoltarea afacerilor” îşi propune să creeze un dialog real între mediul bancar şi comunitatea oamenilor de afaceri pentru identificarea soluţiilor care se impun pentru îmbunăţirea şi consolidarea relaţiei de parteneriat.

Evenimentul este susținut de Asociația Română a Băncilor, în calitate de Partener Instituțional, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank și CEC Bank în calitate de Parteneri.

Florin Dănescu (Președinte Executiv Asociația Română a Băncilor), Tiberiu Moisa (Director General Adjunct, Banking pentru IMM, Banca Transilvania), Ramona Ivan (Director Direcția Relații Externe și Finanțări Structurale, CEC Bank) și Mihail Ion (Director Executiv Corporate Banking Raiffeisen Bank) sunt cei patru bancheri care vor analiza implicarea istituțiilor de credit în susținerea mediului de afaceri.

De asemenea, speakerii conferinței vor construi un portret robot al afacerii eligibile pentru finanțare și vor detalia aspectele pozitive și negative ce caracterizează relația dintre mediul de business și comunitatea bancară. Detalii despre temele ce vor fi abordate de cei patru bancheri de top sunt disponibile la https://www.bankingnews.ro/wp-content/uploads/2016/09/Agenda-Conferinta.pdf.

timbru-conferinta
Accesul la acest eveniment este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Pentru a va inscrie pe lista participanților la conferința ”Rolul băncilor în dezvoltarea afacerilor”, transmiteți un email la gabriela.dinu@bankingnews.ro, cu subiectul ”Participare Conferinta” și următoarele specificații: Nume, Companie, Funcție, Telefon și Email. Fiecare participant va primi un email de confirmare de înscriere și agenda evenimentului.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)