Christian Bruckner, care a ocupat pana in prezent functia de Chief Operating Officer al BCR a fost promovat in cadrul Holding-ului Erste si va indeplini rolul de Chief Financial Officer si Membru al Comitetului Director al Erste Group IT International, anunta banca intr-un comunicat de presa.

In contextul ultimilor 3 ani, Christian Bruckner a contribuit substantial la dezvoltarea functiilor si subsidiarelor Bancii Comerciale Romane aflate in responsabilitatea sa. Structura operatiunilor si tehnologia informatiilor din cadrul BCR au cunoscut o evolutie semnificativa sub comanda sa, in special in ceea ce priveste design-ul si implementarea noului model operational.

In functia de Chief Operating Officer a fost promovat Paul Ursaciuc, actualmente Director Executiv al Directiei de Audit Intern la BCR. Acesta se va alatura Comitetului Director al BCR in urma aprobarilor regulatorii. Pe baza experientei sale extinse si a cunostintelor profunde a proceselor, procedurilor si sistemelor suport ale acestora din cadrul bancii, Paul Ursaciuc are oportunitatea de a dezvolta platforma operationala a BCR si de a construi mai departe pe baza realizarilor lui Christian Bruckner si ale echipei sale.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)