Banca Romaneasca a semnat conventia de plata a pensiilor cu Casa Nationala de Pensii Publice, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a-si primi pensiile si indemnizatiile pe card. In baza acestei conventii, clientii Bancii Romanesti vor putea incasa in conturile lor pensiile din sistemul public de pensii din Romania si/sau alte indemnizatii prevazute de legi speciale. Din categoria acestor indemnizatii speciale fac parte: pensiile anticipate, pensiile anticipate partiale, pensiile de urmas, pensiile de invaliditate si pensiile pentru limita de varsta.
Exceptie fac pensiile militare si pensiile agricultorilor, care nu pot fi incasate pe card deoarece nu sunt platite prin Casa Nationala de Pensii Publice.
Pensionarii care doresc sa beneficieze de aceasta facilitate, dar nu au inca un cont la Banca Romaneasca, pot solicita deschiderea unui cont curent prin completarea unui formular prin care cer virarea pensiilor in acest cont.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)