Pianul Banca Transilvania, aflat in Piata Universitatii din Bucuresti, ii asteapta pe cei care doresc sa isi exerseze talentul, sa faca acum ce au visat de mici si sa va se distreze impreuna cu prietenii – pâna la mijlocul lunii septembrie, de joi pâna duminica, intre orele 17.00 si 22.00, in cadrul evenimentului Poiana Urbana.

Pentru ca offlineul se impaca foarte bine cu onlineul, Banca Transilvania a lansat pe pagina sa de Facebook aplicatia Pianul BT. Prin intermediul acesteia pot fi incarcate fotografii din timpul “concertului” sustinut la pian, iar imaginile care aduna cele mai multe like-uri câstiga unul dintre cele 8 carduri MasterCard Forte BT, fiecare continând câte 500 de puncte Star BT. Cu acestea, care sunt echivalentul a 500 de lei, se pot fi face cumparaturi in peste 4.000 de magazine care sunt partenere programului de loialitate Star BT, destinat persoanelor care au carduri de credit de la Banca Transilvania. Star BT inseamna puncte de loialitate si rate fara dobânda.

Ca parte a comunitatii, Banca Transilvania si-a propus prin acest proiect sa ofere o ocazie pentru petrecerea timpului in mod distractiv, in spiritul verii si al vacantei. in ceea ce priveste aplicatia de pe Facebook, initiativa concursului face parte din campania BT „Fa acum ce visezi de mic. Daca nu acum, atunci când?”, la cardul de credit MasterCard Forte, care se desfasoara pâna la finalul lunii august.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)