Anul 2011 s-a dovedit a fi extrem de prielnic pentru activitatea bancilor derulata pe segmentul serviciilor de Internet Banking. Aproape toate institutiile de credit ce au facut obiectul studiului de piata ”Top banci pe Internet Banking in 2011” au consemnat cresteri importante in domeniul de profil, confirmand faptul ca operatiunile bancare efectuate din fata calculatorului nu mai sunt o necunoscuta pentru romani.

Analiza “Top banci pe Internet Banking in 2011” prezinta amanunte despre evolutia portofoliilor de profil a 17 banci autohtone: BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Bancpost, ING Bank, Banca Romaneasca, Garanti Bank, Libra Bank, Romanian International Bank, Banca Comerciala Carpatica, Millennium Bank, OTP Bank, ProCredit Bank si Bank of Cyprus.

Cercetarea contine detalii privind numarul total de clienti si defalcat persoane fizice/persoane juridice raportat de cele 17 institutii de credit, evolutia numarului de tranzactii si a valorii tranzactiilor efectuate defalcat persoane fizice/persoane juridice in 2011 fata de 2010 si prezentarea detaliata a activitatii din 2011 bancilor ce au facut obiectul analizei.

Studiul de piata “Top banci pe Internet Banking in 2011“, care valoreaza 39 euro, poate fi achizitionat dand click pe butonul “Cumpara”. Plata studiului de piata se poate realiza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal sau prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme pe care o puteti solicita la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)