Piraeus Bank Romania ofera in premiera un serviciu inovator care reduce timpul de emitere al cardului de debit Visa Shop & Cash – in 10 minute, de la aprobare. In fiecare sucursala Piraeus Bank Romania au fost instalate imprimante speciale, astfel incat cardul este emis pe loc, putand fi utilizat imediat pentru tranzactii. Suma totala a investitiei pentru echipamente si training-ul angajatilor s-a ridicat la 200.000 de Euro.

Dupa verificarea actelor depuse la banca, fiecare sucursala Piraeus Bank este dotata cu o imprimanta pentru a emite cardul pe loc, in 10 minute

“Timpul este important pentru fiecare dintre noi, de aceea Piraeus Bank gandeste mecanisme prin care sa imbunatateasca experienaa clientilor sai. Anul trecut a fost automatizata procedura de deschidere a contului curent, iar urmatorul pas firesc a fostemiterea instant. Aceasta operatiune dedicata cardului de debit Visa Shop & Cash, impreuna cu cea mai rapida deschidere de cont din piata si serviciul winbank, subliniaza orientarea catre tehnologie a Piraeus Bank, prin care echipeaza clientul cu produsele de baza in numai 10 minute”, a declarat Madalina Otilia Teodorescu, Deputy Chief Executive Officer – Piraeus Bank Romania.

Cardul de debit poate fi obtinut in numai 2 zile lucratoare de la data depunerii documentelor necesare, potrivit informatiilor prezente pe pagina bancii.

Caracteristicile cardului
Este un card in lei, cu o valabiliattea de 5 ani.
– Se pot emite carduri suplimentare pentru rude si prieteni

– Poti efectua plati la comercianti si pe Internet cu zero comision

– Poti atasa cardului pana la 10 conturi in RON (5 curente si 5 de economii)

– Poti efectua transferuri intre oricare din cele 10 conturi atasate cardului tau folosind reteaua de bancomate Piraeus Bank Romania.

Acte necesare pentru emiterea cardului:

Cerere de emitere a cardului (pe care o completezi la orice sucursala) si
copie dupa actul de identitate.
Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)