Piraeus Bank Romania propune clientilor sai care au in derulare credite cu garantie imobiliara posibilitatea reducerii ratelor lunare, prin crearea unei oferte speciale cu un cost sub media actuala a pietei, potrivit unui comunicat de presa al bancii. Oferta se adreseaza clientilor bun platnici care au contractat de la Piraeus Bank Romania in perioada 2007-2008 credite imobiliare/ipotecare/nevoi personale cu garantie reala imobiliara, in euro sau franci elvetieni, cu dobanda variabila.

Astfel, acesti clienti pot beneficia simplu si rapid de noua oferta, care presupune o dobanda variabila cu marja fixa pe toata durata creditului de 4.4%, la care se adauga indicele de referinta aferent monedei creditului, revizuibil la 3 luni. Nu vor exista comisioane/taxe initiale sau periodice legate de credit pentru aceasta noua oferta. De asemenea, Piraeus Bank Romania va suporta costurile notariale si orice alte costuri legate de inregistrarea garantiilor.

Pentru detalii privind oferta aplicabila, clientii pot suna la numerele 0800.801.802 si 021.303.69.69, apelabile la orice ora si din orice retea.

 

“Aceasta oferta continua seria actiunilor prin care intelegem sa ii sprijinim pe clientii cei mai afectati de conditiile evolutiei nefavorabile a cursurilor de schimb. Prin propunerea pe care o lansam, ratele clientilor se vor reduce in medie cu 13%, putand ajunge, in functie de conditiile specifice fiecarui credit, pana la 35%. Dorim sa consolidam pe termen lung un real parteneriat cu clientii nostri”, a declarat Catalin Parvu, CEO.

Clientii care se incadreaza in categoriile descrise mai sus sunt asteptati in unitatile teritoriale ale bancii incepand cu data de 12.10.2015, pe o perioada de 6 luni, pentru a putea obtine toate informatiile necesare si pentru a semna noile contracte, mai anunta banca.

 

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)