Libra Internet Bank a lansat un nou serviciu online integrat, care are menirea de a facilita una dintre cele mai importante activitati ale contribuabililor romani: plata facturilor. Serviciul este disponibil atat in browser, la adresa www.PlatiFacturi.com, cat si prin aplicatia Wallet LibraPay, ce poate fi instalata gratuit pe orice telefon cu sistem de operare Android sau iOS si care permite un sistem de plata foarte rapid, prin simpla scanare a facturilor, se arata intr-un comunicat de presa remis de Libra Internet Bank.

In ceea ce priveste diversitatea furnizorilor spre care pot fi trimise plati, sunt inclusi 22 dintre cei mai importanti jucatorii din domeniile Telefonie, Cablu TV, Internet, Energie Electrica, Gaze Naturale sau Apa din Romania.

Plusvaloarea adusa clientilor este legata de rapiditatea procesului, prin evitarea perioadelor indelungate petrecute la cozi, dar si de disponibilitatea acestuia, platile putand fi facute non stop, 24/7, de pe aceeasi platforma, indiferent de tipul facturii achitate.

„Am folosit personal aplicatia de mobil Wallet LibraPay si am fost placut surprins de usurinta cu care se realizeaza scanarea facturilor. Am crezut initial ca va fi un proces mai complicat, dar totul se realizeaza foarte simplu si intuitiv” a remarcat presedintele Libra Internet Bank, Emil Bituleanu.

Libra Internet Bank este o banca inregistrata in Romania, supusa legilor romane si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei si participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB) din Romania, depozitele clientilor sai fiind garantate in conditiile si limitele prevăzute de legile romane.

Principalele categorii de clienti ai bancii sunt profesiile liberale, fermierii, IMM-urile si companiile mari. De 11 ani, banca face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, iar din anul 2011 se pozitionează ca „banca a Internetului”, avand una dintre cele mai performante si mai premiate aplicatii de Internet Banking de pe piata bancara din Romania.

Libra Internet Bank are o retea de 35 de sucursale la nivel national si, cu o valoare totala a activelor de 1.202.192.716 RON la sfarsitul anului 2013, dupa o crestere neintrerupta in ultimii 4 ani, se situeaza pe pozitia 28 in sistemul bancar romanesc.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)