Platforma digitală “George”, dezvoltată de Erste Group Bank, prin care clienţii îşi pot gestiona online situaţia financiară, a atins pragul de 1 milion de utilizatori, pe 14 iunie, la doi ani de la lansarea serviciului în Austria.
 
În 2017, George va fi lansat pe piețele din Cehia și Slovacia, iar din 2018 va fi disponibil și pentru clienții din România.
 
În acest an, angajaţii BCR vor începe utilizarea platformei.
 
În prezent, unul din opt adulţi austrieci şi fiecare al patruzecelea utilizator online banking folosesc platforma „George”.
 
George este o platformă de banking digital personalizat
 
Platforma este concepută cu funcții precum achiziția de credite de consum online, smart search și avataruri și fundaluri personalizate, va oferi produse și plug-in-uri specifice pentru fiecare țară în parte. Ea va servi şi ca nucleu pentru modele de business.
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)