Anul 2018 a început bine pentru Ghiseul.ro! Asociatia de Plati Electronice din Romania anunţă că în luna ianuarie 2018 au fost eliberate un număr de 32,239 de credențiale noi (user şi o parolă nouă) – principalii contributori la acest număr fiind Sectorul 6, Sectorul 4 şi Sectorul 3 din București.

Astfel, la finalul lunii ianuarie, platforma Ghiseul.ro a depășit numărul de 290,000 de utilizatori activi si arată în continuare un potențial deosebit si o încredere crescândă în rândul utilizatorilor.

Numărul de plăți efectuate in ianuarie 2018 prin Ghiseul.ro a înregistrat cel mai ridicat nivel de la deschiderea platformei. Principalii beneficiari ai acestor creșteri sunt în continuare sectoarele Bucureștiului, acest lucru fiind consecința fireasca a eforturilor făcute în ultimii ani pentru promovarea plății online a taxelor si impozitelor locale.

Încasările de taxe si impozite prin Ghiseul.ro au depășit 20 milioane de lei in luna ianuarie deschizând o perspectiva foarte buna pentru acest an. Urmărind evoluția față de anii anteriori aceste cifre arată o creștere de 93% in raport cu aceeași perioadă a anului trecut ceea ce ne intarește convingerea ca platforma poate atinge in 2018 pragul de 200 milioane lei impozite colectate online.

Ce aşteptări anunţa APERO prin vocea directorului executiv George Anghel:  380.000 de utilizatorii activi în T1

“Cresterile inregistrate in anii anteriori ne spun ca in primele 3 luni ale fiecarui an sistemul creste cu 20% raportat la tot anul anterior. Daca aceasta realitate se va confirma si anul acesta numarul de utilizatori activi va creste de la 260,000 la finalul anului 2017, pana spre 380,000 la finalul lunii martie 2018.

Conform cifrelor din anii anteriori ne putem astepta ca volumele tranzactionate in primele 3 luni ale anului sa ajunga la 70 – 80 mil. lei. Acest lucru inseamna o crestere de 60% fata de aceeasi perioada a anului 2017″, preciza în ianuarie 2018, George Anghel, director executiv APERO.

ou bun

gh1

gh2

gh3

gh4

gh6

gh7

gh8

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)