300.000 de facturi au fost achitate, in luna iulie a.c., cu ajutorul automatelor de plati aflate in unitatile Bancii Transilvania. Numarul acestui tip de plati este pe un trend crescator, fiind cu 8% mai mare fata de iunie a.c.

Din cele 550 de sedii Banca Transilvania, aproape 140 de unitati au in prezent automate de plati. Banca Transilvania este in curs de dotare a tuturor sucursalelor si agentiilor cu astfel de aparate.

Banca Transilvania a ales un design prietenos pentru automatul de plati: un postas, botezat “Facturel”. Conceptul are la baza ideea de “a umaniza” aparatul de plata, pentru a face interactiunea cat mai placuta; iar postasul are legatura directa cu facturile, prin distribuirea lor in cutiile postale.

Start campanie BT: “Facturile daca ai platit / Facturel te-a rasplatit”

Banca Transilvania a lansat o campanie destinata celor care platesc facturile cu ajutorul automatul de plati din cadrul sediilor BT. Aceasta se va desfasura pana in data de 28 februarie 2014.

Se vor acorda 10 premii care constau in contravaloarea sumei achitate pentru facturi, suma maxima fiind de 1.000 euro. Pentru inscrierea in campanie este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
·    plata facturilor la automatele BT, in perioada 12 august 2013 – 28 februarie 2014
·    pastrarea chitantei eliberate de automat
·    transmiterea online a codului RRN de pe chitanta, prin accesarea siteulului Bancii Transilvania, pagina Facturel, www.bancatransilvania.ro/facturel/  si completarea formularului online
·    pasii se pot repeta cu fiecare noua factura platita la automat

Achitarea facturilor prin automate – cu numerar sau cu ajutorul cardului – este una dintre cele sapte modalitati de plata puse la dispozitie de Banca Transilvania, alaturi de: BT24 Facturi, BT24 Internet Banking si Mobile Banking, serviciul Direct Debit, prin intermediul bancomatelor sau in unitatile bancii.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)