Suma fabuloasa la care se ridica polita de asigurare a spectacolelor organizate la finala Europa League ajunge la 6.200.000 de euro. Este cea mai valoroasa polita incheiata vreodata in Romania, dar si cea mai mare, avand in vedere ca sunt aproape 500 de oameni implicati in show, doua echipe de jucatori extrem de valorosi, plus spectatorii si personalul auxiliar.

Un animator neatent, un steag scapat pe gazon, toate sunt considerate riscuri majore, in cadrul spectacolului de deschidere, tinut in mare secret.  rganizatorii au promis un grandios spectacol inaintea meciului de miercuri. Cuvantul de ordine la stadion este insa “confidential”. Nu este permis accesul presei inauntru pentru a filma repetitiile, ba mai mult decat atat nimeni nu vrea sa sufle nici macar un cuvant despre show.

Chiar daca vor sa pastreze surpriza pana in ultima clipa, putem sa ne facem cat de cat o idee despre ce va fi privind la celelalte show-uri, din anii trecuti.

La spectacolul de pe Arena Nationala vor lua parte peste 450 de persoane, majoritatea studenti, dar si gimnaste. Inca de pe 1 aprilie, sase coregrafi romani, coordonati de o echipa britanica, au inceput pregatirile. Polita de asigurare a ajuns sa se ridice astfel la 5 milioane de lire sterline, adica peste 6 milioane de euro – cea mai scumpa si complexa incheiata vreodata in Romania. Compania care se ocupa de organizarea spectacolului in tara noastra a platit pentru aceasta polita aproape 5000 de euro.

“Polita de asigurare acopera raspundere fata de terti, accidente persoane, daune materiale, sunt asigurate o serie intreaga de posibile evenimente, printre care si daune care pot fi provocate catre spectatori, terenului de fotbal, practic tuturor celor implicati in aceasta festivitate de deschidere”, a declarat Razvan Rusu, director Comp Broker.

Pana acum, cea mai scumpa polita de asigurare din tara a fost cea pentru Cirque du Soleil, incheiata pentru 5 de milioane euro.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)