Piata politelor de asigurare pentru copii reprezinta in general intre 10 si 20% din portofoliile companiilor de profil. Iata, in continuare, ofertele de planuri financiare pentru copii ale catorva societati de asigurare.

La ING Asigurari de Viata, daca un parinte in varsta de 30 de ani incheie pentru copilul sau de 3 ani un plan financiar din categoria produselor traditionale, platind timp de 15 ani o prima lunara de asigurare de 150 de lei – respectiv 1.800 lei anual -, suma garantata pe care o va primi copilul la implinirea varstei de 18 ani este de 5.541 lei pe an, timp de 5 ani, insemnand in total 27.705 lei, potrivit Gandul.info. „La fiecare renta anuala se poate adauga o alta suma sub forma de participare la profit. Intr-un scenariu de performanta medie de aproximativ 6%, rentele anuale ar depasi 6.500 lei”, a explicat pentru gandul Carmen Soare, director de marketing in cadrul ING Asigurari de Viata.”

Daca parintele doreste un contract cu un anumit grad de risc si incheie un plan financiar GenT pentru copil, pentru o prima lunara de 148,6 lei – 1783 de lei anual – timp de 15 ani, copilul va primi la majorat suma de 43.878 de lei – fie intr-o transa unica, fie in cinci rente de cate 8.776 de lei. Daca parintele decedeaza, copilul primeste suma asigurata de 15.000 lei, iar compania preia plata primelor.

Eureko Asigurari are o oferta pentru parintii care doresc o asigurare pentru copii.

Presupunand o prima de asigurare de 2000 lei pe an, o durata a contractului de 15 ani, suma garantata la sfarsitul contractului este de 30.000 lei, a explicat pentru gandul Alexandru Leondari, director general adjunct Eureko Asigurari.

Produse sililare mai gasesti la Aviva Asigurari sau Generali. Citeste materialul integral pe Gandul.info

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)