Gothaer Asigurari Reasigurari ofera clientilor sai asigurarea de calatorie My Travels, creata special de Gothaer pentru toti cei care calatoresc des in afara tarii fie in interes personal sau de afaceri si care doresc sa aiba o singura polita de asigurare pentru toate calatoriile lor. Mai mult, asigurarea se poate comanda si plati online pe www.gothaer.ro, facilitand intr-un mod usor si comod accesul clientilor la aceasta.

Cu My Travels, persoanele care calatoresc oriunde in lume au acoperit un numar nelimitat de calatorii pe parcursul unui an de zile (durata maxima a fiecarei calatorii de 45 zile), intr-o suma asigurata de 30.000 euro. Cardul ergonomic personalizat My Travels cuprinde informatii referitoare la polita de asigurare, precum si detaliile de contact necesare in cazul unui eveniment neprevazut asigurat.

“Dincolo de beneficiul acoperirii riscurilor ce pot aparea in timpul unei calatorii in afara tarii, asigurarile de calatorie reprezinta o garantie si o dovada de responsabilitate fata de noi insine. Asigurarea My Travels pe care o punem la dispozitia clientilor nostri este un produs special creat pentru persoanele care nu au timp sa incheie o polita de asigurare inaintea fiecarei calatorii, persoane care tin la confortul lor si vor ca asiguratorul sa le fie aproape si la “indemana” atunci cand au cea mai mare nevoie” declara Ilona Alexandru, Director Marketing, Gothaer Asigurari Reasigurari.

Astfel, cu cardul My Travels de la Gothaer, clientul poate calatori oricand doreste, fara avizare inainte de plecare, beneficiind de toate avantajele oferite de aceasta polita de asigurare, printre care enumeram: asistenta medicala de urgenta care include consultatia si diagnosticarea, tratamentul, medicatia, spitalizarea sau interventiile chirurgicale, precum si transportul medical de urgenta si repatrierea medicala. Se poate opta suplimentar si pentru asigurarea bagajelor in limita a 500 de euro, precum si pentru acoperirea evenimentelor ce pot aparea in timpul practicarii sporturilor de agrement.

Oferta Gothaer Asigurari Reasigurari cuprinde produse cheie adresate atat persoanelor fizice cat si celor juridice si include atat tipurile de asigurari specifice nevoilor individuale private, precum asigurarile de locuinte, casco si sanatate, cat si o gama larga de produse inovatoare adresate antreprenorilor, companiilor mici si mijlocii si angajatilor.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)