Vrei sa pui bani deoparte? Iata 5 ponturi care te vor ajuta sa economisesti mai usor.

* Incepe acum! Cel mai bine ar fi sa incepi sa economisesti chiar din aceasta luna. Daca amani decizia,  gandeste-te ca se vor gasi mereu alte justificari pentru a cheltui toti banii.

* Plateste-te pe tine mai intai! Dupa ce-ti incasezi veniturile lunare, pune suma pe care ti-ai propus sa o economisesti intr-un cont de economii sau intr-un depozit.

* Separa conturile! Pune economiile intr-un cont la care nu ai acces de pe card, pentru a te feri de ispita de a cheltui din acesti bani cand esti la shopping.

* Poti incepe cu o suma mica! Astfel iti va fi mai usor sa economisesti in fiecare luna.

* Stabileste-ti obiective! Poti strange bani pentru vacanta de vis, haine de designer sau avansul la casa. Cu  fiecare depunere vei fi mai aproape de atingerea obiectivului.

Daca rambursezi creditele de consum mai repede, se vor reduce cheltuielile cu dobanzile si poti folosi banii in alte scopuri.

Articol realizat de specialistii Volksbank.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)