Odata cu lansarea programului REMAT 2012 Porsche Bank propune oferte promotionale de finantare pentru autoturismele Porsche Romania, se precizeaza intr-un comunicat de presa. Astfel, cei care prefera marcile holdingului pot beneficia de un credit in RON cu avans 0% oferit de Porsche Bank sau de oferte cu dobanda redusa. De asemenea, autoturismele marca Skoda beneficiaza de o oferta speciala in cadrul programului.

„Anul trecut finantarile autoturismelor vandute prin programul REMAT au constituit 60% din afacerile Porsche Bank. in 2012, desi programul se va desfasura pe o perioada mai scurta, credem ca ne vom mentine aceasta rata de finantare, mai ales pentru ca vom promova creditarea in moneda locala, prin dobanzi atractive”, a declarat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Oferta Porsche Bank pentru programul REMAT 2012 vine cu o dobanda atractiva de 8,9% pentru imprumuturile in RON si de 7,09% pentru cele in euro, un bonus financiar de 2% si cu posibilitatea de avans zero pentru creditele in RON. Mai mult, dobanda fixa este mentinuta pe intreaga perioada a contractului de credit, clientii fiind astfel protejati de fluctuatiile de pe piata valutara.

De asemenea, Porsche Bank ofera credite in RON cu avans incepand de la 0%, datorita unei noi norme de creditare pentru persoane fizice aprobate recent de Banca Nationala, Astfel, un autoturism Skoda Fabia poate fi achizitionat printr-un credit in RON, cu avans zero, pentru o rata de aproximativ 870 RON pe luna, pentru o perioada de cinci ani. Pentru creditele in euro avansul este de minimum 25%. Conform noilor norme de creditare pentru persoane fizice toate creditele, inclusiv cele auto, sunt limitate la maximum 60 de luni. De asemenea, gradul maxim de indatorare este acum de 60%, ceea ce inseamna ca produsele noastre vor fi mai accesibile clientilor, desi cadrul legislativ este mult mai restrictiv.

„Consideram programul REMAT o oportunitate pentru a creste atractivitatea produselor Porsche Bank si pentru a incuraja innoirea parcului auto din Romania cu autoturisme fiabile finantate prin ofertele Porsche Finance Group”, a adaugat Alexander Nekolar, CEO al Porsche Finance Group.

Pe langa ofertele Porsche Bank, clientii inscrisi in programul REMAT anul acesta pot alege finantari si prin Porsche Leasing, care ofera leasing financiar clasic sau Perfect Leasing in euro, cu dobanda redusa. Bonusul financiar pentru un autoturism finantat prin leasing financiar este de 3%, iar dobanzile au fost reduse pana la 7,09% (dobanda variabila) si 7,49% (dobanda fixa).

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)