Posta Romana anunta ca vizeaza sa intre pe piata financiara si va lansa o… banca. Acelasi anunt il regaseam in media in luna iulie 2011, apoi in 2012 si in august 2013. In 2014 seful de la Posta, Alex Petrescu, renunta la ideea de banca proprie si anunta ca sunt negocieri avansate cu Intensa Sanpaolo Bank pentru oferirea de servicii bancare la ghiseele postale, precum conturi, carduri si chiar imprumuturi de valori reduse.

Bancomate inscriptionate cu Posta Romana Servicii Financiare

In 2015, Posta reinvine discutiile despre uniunea cu o entitate bancara pentru servicii de calitate, vestice, pseudo-banci si aparitia a ceea ce vom numi “Posta Romana Servicii Financiare”.

Numai banca invitata la negocieri este alta. Institutia ajunsa in faza finala a negocierilor este Nextebank, anunta Alex Petrescu, intr-un interviu acordat economica.net.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)