BRD a transmis un comunicat de presa despre acheta DIICOT, subliniind faptul ca banca nu este afectata de acest eveniment si ca va ramane la dispozitia autoritatilor pentru a furniza informatiile necesare.

COMUNICAT DE PRESA

Astazi, 1 noiembrie 2012, BRD – Groupe Société Générale a luat cunostinta de o actiune intreprinsa de procurori ai DIICOT. Conform comunicatului DIICOT, ancheta este in curs de desfasurare, iar faptele vor fi analizate prin raportare la dispozitiile art. 66C procedura penala referitoare la prezumtia de nevinovatie.

Activitatea BRD nu este afectata de acest eveniment si BRD ramane la dispozitia autoritatilor pentru a furniza orice informatie necesara legata de acest caz.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)