Preturile apartamentelor vechi vor scadea in acest an cu cateva procente, iar incheierea programului Prima Casa va accentua si mai mult acest declin, a declarat analistul imobiliar, Radu Zilisteanu.”Anul acesta estimez o corectie de cateva procente a preturilor la apartamentele vechi. Daca programul Prima Casa se va incheia, numarul de tranzactii va fi mai mic, urmand ca preturile sa scada si mai mult”, a declarat Zilisteanu. Radu Zilisteanu a subliniat ca din momentul in care economia incepe sa isi revina va exista o intarziere de 6-12 luni pana cand efectele se vor simti si pe piata imobiliara. “Avand in vedere ca s-a anuntat recent ca suntem in recesiune, nu ne putem astepta in acest an la o revenire a pietei imobiliare”, a mai spus Zilisteanu, citat de NewsIn.

In ceea ce priveste locuintele rezidentiale, Radu Zilisteanu sustine ca stocul este inca foarte mare, motiv pentru care este posibila o reducere de pret in continuare si la apartamentele noi.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)