CEC Bank a obtinut majorarea plafonului de garantare aferent programului Prima Casa 4 cu suma de 11,5 milioane euro, ca urmare a epuizarii plafonului aprobat initial. Clientii sunt asteptati in orice unitate CEC Bank in vederea depunerii documentatiei necesare pentru accesarea creditului pentru achizitionarea/construirea unei locuinte.

Avantajele creditului “Prima noastra casa” oferit de CEC Bank constau in:

–  dobanda avantajoasa, atat in lei (ROBOR 3M + 1,9 p.p.), cat si in euro (EURIBOR 3M + 4 p.p.);

– aport propriu in valoare de minimum 5% din pretul de achizitie/costul de construire a locuintei;

– durata maxima de finantare de 30 de ani;

– perioada de gratie stabilita in functie de perioada de creditare;

– fara comisioane din partea Bancii;

– acceptarea de codebitori de catre Banca in vederea completarii veniturilor solicitantului;

– posibilitatea utilizarii serviciului de Internet Banking gratuit pentru primele 3 luni, pentru vizualizarea   situatiei creditului (sold, dobanzi, rate), dar si pentru operatiuni curente (plati, depozite);

– posibilitatea obtinerii unui card de credit in baza analizei aceleiasi documentatii.

“Pe langa avantajele oferite de programul Prima Casa, clientii care acceseaza produsul din oferta CEC Bank vor beneficia de dobanzi atractive atat in lei cat si in euro, Banca dispunand de una dintre cele mai bune oferte existente pe piata”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)