In timp ce analistii si oficialii din BNR trag semnale de alarma, vorbesc despre o creditare in exces, de peste 2 luni, premierul Victor Ponta se bucura pe pagina personala de Facebook ca Programul Prima Casa este un “succes clar” iar masurile luate de guvernul pe care il conduce vor duce creditarea spre “cele mai inalte culmi”.

Victor Ponta a afirmat astazi ca succesul programului guvernamental ‘Prima Casa’ este unul clar anul acesta, avand in vedere ca, in primele luni ale lui 2015, s-a atins nivelul de creditare pentru intreg anul 2012.

“Vesti bune din zona pietei imobiliare! Succesul programului ‘Prima casa’ este foarte clar anul acesta — in primele noua luni din 2015 s-a atins deja nivelul de creditare pentru intreg anul 2012! Iar noile modificari ale programului ar putea accelera ușor creditarea, in conditiile in care cei care au contractat deja o locuinta prin program o pot vinde pentru a cumpara una mai spatioasa”, a scris prim-ministrul, pe Facebook

 

Intre timp, specilistii isi vad de treaba si gandesc solutii in caz de supraincalzire 

Citeste aici

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)