Printec Group anunta numirea lui Bogdan Constantinescu in pozitia de Director General pentru Printec Group Romania si Republica Moldova. Bogdan Constantinescu lucreaza in industria IT&C din 1991 si a ocupat intre timp functii de conducere in companii precum CISCO, IBM si Microsoft.

Are 48 de ani si este absolvent al departamentului de Electronica Aplicata din cadrul Facultaţii de Electronica si Telecomunicatii, Institutul Politehnic Bucuresti.

Din noua sa pozitie va coordona o echipa de 170 de angajati si o retea nationala de 28 de centre service. Va gestiona, de asemenea, un portofoliu de clienti ce cuprinde, printre altii, cea mai mare parte a bancilor din Romania.

“Suntem bucurosi sa il avem pe Bogdan in echipa Printec”, a declarat Vangelis Chrysafidis, COO Printec Group. “Bogdan vine cu o lunga experienta manageriala in companii de top, dublata de o foarte buna intelegere a pietei de servicii IT, precum si de expertiza tehnica in domeniu, competente ce vor contribui la succesul sau ca Director General al Printec Romania”

“Printec este un partener recunoscut si de incredere pentru clientii nostri, atat in Romania cat si in zona Europei de Est. Pornind de la aceasta platforma, imi doresc sa contribuim in masura si mai mare la succesul initiativelor de afaceri ale tuturor partenerilor si sa extindem impreuna zona de competenta in care vom colabora, spre beneficiul reciproc. Imi propun sa ne dezvoltam continuand sa oferim solutii tehnologice si de afaceri de cea mai inalta calitate” a adaugat Bogdan Constantinescu.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)