PrivatBank este prima bancă ucraineană care aduce Apple Pay pentru clienții săi. “Sosirea tehnologiei mondiale de plată pe piața ucraineană este un stimulent decisiv pentru întreprinderile mari și mici să treacă activ la tehnologia fără numerar”, spune Alexei Shaban, manager de retail la PrivatBank,

PrivatBank a fost, de asemenea, prima bancă care a adus Android Pay disponibil clienților săi atunci când serviciul a fost lansat, în noiembrie 2017. De asemenea, banca a introdus propriul serviciu de plăți mobile HFC NFC pentru cardurile Visa în 2016 și a extins serviciul pentru a include Mastercard în martie 2017.

Apple Pay este e pus la dispoziția deținătorilor de carduri Mastercard și Visa, iar o serie de oferte speciale pentru utilizatorii Apple Pay vor fi introduse pentru a promova utilizarea serviciului. Trei sferturi din toate terminalele POS din Ucraina acceptă acum plățile contactless.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)