Segmentul de Private Banking consemneaza de la an la an cresteri considerabile pentru numarul de clienti si valoarea activelor administrate de banci. Nici 2013 nu va face nota discordanta de la aceasta evolutie pozitiva consemnata in ultimii ani, bancherii estimand chiar si cresteri de doua cifre ale portofoliilor.

Razvan Furtuna (BCR), Mihail Ion (Raiffeisen Bank), Anca Craciun (Banca Transilvania), Anca Eremia (UniCredit Tiriac Bank), Sorin Dragulin (RBS Romania) si Dan Grigoriu (Banca Romaneasca) prezinta in cadrul studiului de piata ”Cum a evoluat piata de Private Banking in 2012 si ce estimari au bancile pentru 2013” amanunte despre bilantul inregistrat de bancile autohtone pe segmentul serviciilor de Private Banking si strategiile de dezvoltare ale institutiilor de credit pentru aceasta nisa de piata.

Analiza, disponibila contra cost, valoreaza 29,99 euro si poate fi achizitionata accesand linkul www.bankingnews.ro. Plata studiului de piata se poate realiza cu cardul bancar prin intermediul portalului securizat Paypal sau prin transfer bancar, in baza unei facturi proforme pe care o puteti solicita la adresa de e-mail gabriela.dinu@bankingnews.ro.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)