Sediul Bancii Transilvania dedicat clientilor Private Banking, aflat in Bucuresti, combina bankingul cu arta. Prin colaborarea pe care banca o are cu galerii de arta si case de licitatii prestigioase din tara – precum Artmark, Galeria Quadro si Art Yourself – in sediul BT sunt expuse lunar colectii ale unor artisti contemporani. Mai mult decat atat, lucrarile pot fi achizitionate.

Conceptul acestui sediu BT are la baza un design modern si elegant, in culori neutre, tablourile adaugand rafinament locatiei.

Banca Transilvania sustine arta
Imbinand arta cu bankingul, Banca Transilvania incurajeaza pictorii contemporani, cat si investitiile in arta. Pana acum, in sediul BT au fost expuse lucrari ale unor artisti precum Francisc Chiuariu, Fürjesi Csaba, Anghel Negrean, Mihail Cosuletu si Marcel Lupse. Prin divizia sa de Private Banking, banca si-a propus, pe viitor, extinderea colaborarii cu galeriile de arta din tara, pentru sustinerea noii generatii de artisti si a pictorilor consacrati.

In calitate de promotor al artei, Banca Transilvania a demarat, in iunie a.c., impreuna cu Certinvest, un parteneriat intre arta si banking, in premiera pe piata autohtona. Fondul de investitii Certinvest Arta Romaneasca este disponibil inclusiv clientilor de Private Banking ai Bancii Transilvania, care au posibilitatea de a-si diversifica portofoliile de investitii, dar si de a-si spori randamentul pe termen mediu.

Private Banking marca BT: servicii premium pentru oameni premium

Prin divizia sa de Private Banking, BT se adreseaza persoanelor fizice care au resurse mai mari de 100.000 de euro in cont, precum si celor care investesc sume semnificative in produsele subsidiarelor Grupului Financiar Banca Transilvania. De asemenea, beneficiaza de private banking posesorii de carduri premium si cei mai mari clienti ai Sucursalei BT Cipru.

Aproape 2.000 de clienti Private Banking lucreaza cu Banca Transilvania, valoarea totala a portofoliului fiind de 450 milioane euro.

 

 

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)