ProCredit Bank a lansat o linie de credit in lei cu o dobanda fixa de 10% pe an, cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate a bancii pe piata din Romania. Facilitatea poate fi folosita pentru plata furnizorilor, a taxelor, salariilor si refinantarea altor linii de credit. Potrivit bancii, clientii au acces la descoperit de cont in baza rulajului potential, iar preaprobarea acestui produs se face in 10 minute de la depunerea cererii.

Creditul de refinantare are avantajul unei maturitati extinse de pana la 10 ani. Clientii persoane juridice cu profesii liberale beneficiaza de un pachet de servicii care cuprinde atat finantare cu garantiile flexibile, cat si servicii bancare, cu reduceri speciale si dobanda pentru sumele din contul curent. Pentru clientii noi care efectueaza plati internationale regulate, transferurile in euro catre firme din zona Uniunii Europene au un cost de numai 10 euro pe transfer, pana la sfarsitul anului, arata un comunicat al bancii, preuat de Agerpres.

Clientii cu activitate in agricultura pot avea acces la finantare pentru orice investitie necesara exploatatiei agricole, cu pana la 10 rate, intr-un an. Creditul AgroInvest permite finantarea integrala a proiectului de investitii in agricultura, pe o perioada de maximum 15 ani.

Pentru achizitionarea de utilaje, ProCredit Bank le ofera clientilor posibilitatea garantarii doar cu utilajul achizitionat prin creditul ProEchipamente. Se pot plati, de asemenea, numai doua rate pe an (capital si dobanda), iar maturitatea creditului poate ajunge pana la sapte ani.

Pentru clientii persoane fizice, ProCredit Bank a creat facilitati de economisire cu dobanzi avantajoase. Depozitele aniversare pe 10 luni aduc o dobanda fixa de 4% pe an la euro si de 6,5% pe an pentru lei. Planul de economisire aduce un plus de dobanda de 0,1% pe an, fata de dobanda standard, iar banca nu solicita pastrarea unui sold minim. Pentru pachetele de servicii ProClasic si ProClasic Plus (care includ cont curent, card de debit Visa Electron, plan de economisire, serviciul Call Center si Internet Banking pentru pachetul ProClasic Plus), banca nu percepe costuri de administrare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)