Bank Leumi lanseaza o campanie promotionala destinata tuturor liber profesionistilor care contracteaza, intre  01 septembrie – 31 octombrie 2014, un credit pentru achizitie sau amenajare sediu sau un credit pentru achizitie echipamente, inclusiv autovehicule, se arata intr-un comunicat de presa remis de banca.

La contractarea creditului, toti clientii primesc garantat o vacanta gratuita in Turcia de 8 zile/7 nopti, pentru 2 persoane. Banca asigura cheltuielile legate de transportul cu avionul dus-intors, transferul de la si catre aeroport, cazare in hoteluri de 4* si 5* cu mic dejun inclus si excursii zilnice in diverse locatii de interes din Turcia.

Pe lânga vacanta gratuita, oferta Leumi PFA aduce multiple beneficii:
* Dobânda atractiva de 6,41% (ROBOR 3M + 3,99% marja fixa a Bancii) pentru creditele de achizitie/amenajare sediu si 7,41% (ROBOR 3M + 4,99% marja fixa a Bancii) pentru creditele de achizitie echipamente;
* Contributie proprie de la 0%;
* Termen de acordare de pâna la 25 ani pentru creditele de achizitie sau amenajare sediu si 7 ani pentru creditele de achizitie echipamente;
* Procedura simplificata de acordare, bazata pe un set standard de documente financiare, pentru a câstiga timp in oferirea unui raspuns final.

„Ne adresam cu aceasta campanie segmentului liber profesionistilor, segment prioritar pentru Bank Leumi incepând cu anul acesta. Echipa Leumi PFA sustine astfel dezvoltarea business-ului pentru toate profesiile liberale, indiferent de forma de constituire: persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale, cabinete medicale individuale etc. Pe de alta parte, promovam ideea ca banking-ul trebuie sa fie privit de acest segment de clienti intr-un mod «relaxat», asa ca, pe lânga solutia avantajoasa de finantare pentru sediul in care acestia activeaza/vor activa sau echipamentele pe care le folosesc in activitatea de zi cu zi, ne relaxam clientii cu o vacanta in Turcia, pe Coasta Licia, pentru 2 persoane. Ne dorim ca, prin aceasta campanie, sa dovedim, o data in plus, ca membrii echipei Leumi PFA sunt «Profesionistii Finantarii Afacerii dumneavoastra».“ declara Alin Alupei, directorul Diviziei Retail a Bank Leumi.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)