Programul bancilor de 1 Decembrie

Principalele sucursale bancare nu vor avea program cu publicul în zilele de miercuri și joi, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022 fiind declarate sărbătoari legale nelucrătoare. Excepție vor face acele unități bancare din incinta mall-urilor și centrelor comerciale, unde programul băncilor va depinde exclusiv de programul centrului. Activitatea în bănci se va relua din 2 decembrie.

Desigur, clienții vor avea la dispoziție serviciile de online banking, bancomatele și POS-urile băncilor. In cazul unor bănci, inclusiv call-centerele sunt închise. În materialul BankingNews ai toate detaliile ⤵️

Banca Transilvania precizează că în 30 Noiembrie si 1 Decembrie unitățile BT vor fi închise, excepție făcând agențiile BT din centrele comerciale, în intervalul 12:00-18:00.

Call-centerul BT funcționeaza non-stop, ca și soluțiile de banking online:
Schimb valutar pe casa de schimb valutar
Extrase de cont
Emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plata, modificare limite de tranzactii cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 si NEO, SMS Alert
Scoring si preluari documentatii pentru credite
Preluare instrumente de debit in vederea decontarii

Call-centerul BT functioneaza non-stop. De asemenea, ai la indemana toate solutiile de banking online:
NEO Mobile Banking & Internet Banking
BT Pay
BT Visual Help
Raul – pentru contul tău de firmă direct pe Whatsapp

Detalii contact – Call Center: 0264 308 028

BCR anunță că, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Unitățile BCR şi centrele de afaceri corporate nu vor fi deschise, cu excepția celor din centrele comerciale și mall-uri, care vor funcționa după programul acestora, în general între 10:00 și 20:00.

Serviciile bancare online prin George rămân disponibile permanent, iar clienții vor putea efectua majoritatea tranzacțiilor curente. BCR este disponibilă non-stop și prin telefon, la *2227, număr cu tarif normal apelabil din rețelele naționale fixe/mobile Telekom, Orange, Vodafone, RDS-RCS sau +4.021.407.42.00 pentru apeluri internaționale.

E bine de știut că BCR oferă non-stop și Zonele Easy 24 Banking, amenajate în cadrul anumitor unităţi BCR. Disponibile 24 de ore din 24, acestea sunt 100% automatizate, fiind dotate cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar pentru orice posesor de card BCR.

Și BRD își informează clienții că în zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie 2022, declarate Sărbători legale și zile nelucrătoare, unitățile BRD sunt închise, cu excepția unor agenții din centrele comerciale ⤵️

Și la Raiffesien Bank ziua de Sf. Andrei și 1 Decembrie 2022 , Ziua Națională a României, sunt zile nelucrătoare, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienți (Call Center), cu excepția unitatilor din cadrul hypermarket-urilor, Selgros Timișoara și a mall-urilor. Găsiți atasat agențiile băncii care au in aceste zile un program special. Banca precizează că departamentul Servicii Clienți (Call Center) va asigura permanența pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienți de Top ⤵️

În data de 30 noiembrie și 1 decembrie 2022, toate unitățile CEC Bank vor fi închise.

Banca precizează că în zilele nebancare, clienții au acces la disponibilități și la servicii bancare oricând, folosind platformele de Internet Banking și de Mobile Banking. De asemenea, rețeaua de ATM-uri și aparatele multifuopăîâncționale (MFM-uri) pentru plăți vor funcționa 24 de ore din 24.

În cazul în care aveți nevoie de suportul nostru în zilele cu program special de lucru, puteți apela la serviciul call center (TelVerde: 0 800 800 848) care este disponibil non-stop.

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)