De Rusalii, respectiv in zilele de 19 si 20 iunie, băncile nu vor avea program cu publicul, cu excepția unor sedi situate in mall-uri.

BCR informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în ziua de 20 iunie 2016 (Sǎrbǎtoare legală), cu excepția unităților din mall-uri care vor avea program normal. Programul de lucru cu publicul va fi afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii.

BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) care vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv de sărbatorile legale.

În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi disponibil permanent.

În perioada Rusaliilor, 19-20 iunie 2016 agentiile Raiffeisen Bank vor fi inchise, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale si din reteaua Selgros.

Programul agentiilor deschise in zilele de 19 si 20 iunie 2016 il gasiti pe site-ul bancii.

Si sediile Bancii Transilvania vor fi inchise. Fac exceptie agentiile din marile centre comerciale, care vor fi deschise duminica si luni, in intervalul orar 12 – 18, pentru anumite tipuri de operatiuni. Modalitatile alternative de plata/tranzactii pe care clientii BT le au la dispozitie sunt urmatoarele:
BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, POS-uri

Detalii Call Center, non-stop: 0264.30.80.28; 0264.594.337; 0800802273;
contact@bancatransilvania.ro, Intreb BT

 

Stire in curs de actualizare…

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)