De Rusalii, respectiv în zilele de 27 și 28 mai, băncile nu vor avea program cu publicul, cu exceptia agențiilor situate în centrele comerciale.

La Raiffesien Bank, zilele de 27 si 28 mai (Rusaliile) sunt nelucratoare, inclusiv pentru Departamentul Servicii Clienti (Call Center), cu exceptia unor agentii din malluri si centre comerciale.

Important de mentionat este faptul ca in noaptea de sambata spre duminica, 26-27 mai, intre orele 22:00 si 12:00, vor avea loc lucrari de mentenanta ale sistemelor informatice Raiffeisen Bank, iar urmatoarele operatiuni vor fi indisponibile:

–        aplicatiile de online banking, Raiffeisen Online si Smart Mobile,

–        depunerile de numerar la bancomantele multufunctionale (MFM) ori la casierii,

–        consultarea sistemelor bancii de catre colegii nostri din Call Center ori din agentii, pentru a oferi informatii referitoare la conturile clientilor.

Cardurile vor functiona pentru plati online sau la POS. De asemenea, nu va fi afectata reteaua de ATM-uri si POS-uri Raiffeisen Bank sau retragerile de la MFM.

“Avand in vedere ca va fi un weekend prelungit, care va cuprinde si doua zile nebancare, sfatuim clientii ca, pana pe 25 mai, sa-si alimenteze conturile si/sau cardurile cu sumele necesare in cele 3 zile (26-28 mai) si sa efectueze operatiunile urgente”, este mesajul bancii pentru clientii sai.

Știre în curs de actualizare…

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)