Zilele de 30 noiembrie (Sfântul Apostol Andrei cel Întâi chemat, Ocrotitorul României) și 1 decembrie (Ziua Națională a României) sunt sarbători legale în care nu se lucrează.

Cum guvernul a decis ca și 2 decembrie să fie o zi liberă, suntem în fața unei minivacanțe. Sucursalele și agențiile băncilor nu vor avea program cu publicul în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. Vor exista însă și excepții, reprezentate în special de agențiile din hipermarketuri.

Raiffeisen Bank a anunțat că are sucusalele închise, cu excepția unităților bancare deschise în hipermarketuri, Selgors si mall-uri, care au program normal. In toata tara, sucursalele din centre comerciale (ex. Cora), din Selgros și mall-uri (exemplu Feeria) sunt deschise între orele 9.00-21.30. Vezi AICI programul sucursalelor Raiffeisen Bank.

Banca subliniază că departamentul Servicii Clienți (Call Center) va asigura asistența permanentă pentru urgențe Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online, Clienți de Top sș FWR.

La Banca Romaneasca, sucursalele vor fi închise în zilele de 30 noiembrie – 01 decembrie 2016.

Banca își informează clienții ce modalități alternative de plată sau pentru tranzacții au la dispoziție:

  • Internet Banking – serviciul “e-bancamea”
  • Reteaua de bancomate

Bancpost și-a anunțat clienții că în zilele de sărbătoare legală sucursalele sunt închise, cu excepția Agenției Mall Băneasa care va opera în regim normal (Luni – Duminică, orele 9:00 – 21:00) pentru depuneri de numerar în cont, operațiuni la casa de schimb valutar și transferuri Western Union.

Toate terminalele Bancpost (ATM-uri, POS-uri şi Expres de Plăţi amplasate în zonele Deschis 24 Ore) vor funcţiona normal.

Serviciile Fastbanking şi FastMobile vor fi de asemenea funcţionale, însă toate tranzacţiile aprobate de client în aceste zile se vor procesa începând cu următoarea zi bancară lucrătoare, adică din data de 02.12.2016.

Si BRD va avea sucursalele închise în zilele de miercuri, 30 noiembrie, și joi, 1 Decembrie 2016. Doar agențiile băncii din anumite centre comerciale din țară vor fi disponibile pentru clienți. Vezi programul AICI. Clienții bancii vor avea, în această perioadă, la dispoziție cele peste 1.500 ATM-uri și 26.000 de POS-uri instalate la comercianți.

Totodată, consumatorii au la dispozitie serviciile de internet si mobile banking, precum si serviciul MyBRD Contact, apelabil la numerele 0800 803 803 (gratuit in reteaua Telekom), 021 302 61 61 (numar cu tarif normal apelabil din tara si strainatate), si *BANCA (*22622 – tarif normal in retelele Orange si Vodafone).

Functionalitatile MyBRD Contact sunt, pe 30 noiembrie si 1 Decembrie 2016, urmatoarele:

• optiunile automate de consultare sold/operatiuni
• serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri, precum si utilizatorilor serviciilor MyBRD Net, MyBRD Mobile, Multix si BRD@ffice

In data de 02 decembrie 2016 programul agențiilor bancare revine la normal.

BankingNews.ro va completa lista băncilor și programul sucursalelor în perioada minivacanței, pe măsură ce va intra în posesia acestor informații.

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)