Unitățile bancare au anunţat că nu vor avea program cu publicul pe data de 15 august, de Sfânta Maria, dar unele vor avea sucursale deschise în centrele comerciale. Joi și vineri (16 și 17 august) programul cu publicul va fi unul normal, cu funcționarea întregii rețele bancare (chiar dacă instituțiile statului vor fi închise).

BCR își informează publicul că unităţile sale teritoriale retail şi centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul, miercuri, 15 august 2018, cu ocazia Sărbătorii de Sfânta Maria.

Ca excepție, unitățile BCR din centrele comerciale și mall-uri vor fi deschise, dar vor funcționa după programul acestora, iar activitatea va fi similară zilelor de week-end, nebancare. Joi și vineri (16 și 17 august) programul cu publicul va fi unul normal, cu funcționarea întregii rețele de unități BCR.

Programul de lucru cu publicul este afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii.

ATM-urile și mașinile multifuncționale, disponibile permanent
BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienţii băncii. Va fi asigurată şi alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) şi a maşinilor multifuncţionale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
În această perioadă, deţinătorii de carduri BCR vor putea face plăţi la oricare dintre comercianţii care acceptă carduri, iar serviciul de Asistenţă de urgenţă pentru deţinătorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24.
Mai mult, clienţii băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare şi vor putea să efectueze operaţiuni bancare:
–    prin Internet Banking (Click 24 Banking BCR) accesibil de pe orice calculator și tabletă;
–    la telefon, apelând gratuit serviciul Phone banking (Alo 24 Banking BCR) la numărul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 pentru apeluri internaționale, serviciu disponibil non-stop
–    prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atât în zonele Easy 24 Banking sau la terţi.
În plus, clienţii care apelează InfoBCR vor beneficia non-stop de următoarele servicii:
–    Asistență de specialitate în utilizarea serviciilor de Internet și Mobile Banking;
–    Asistență de urgență pentru deținătorii de carduri BCR;
–    Informaţii personalizate și generale despre produsele şi serviciile BCR.
Numerele de telefon InfoBCR:
•    0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din orice reţea naţională sau +4 021.407.42.00 apelabil din strainatate la tarif normal;
•    021/311.10.01 sau 021/311.02.16, apelabile din orice rețea din țara si din străinătate, la tarif normal.

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zonă amenajată în cadrul anumitor unităţi BCR, disponibila 24 de ore din 24, 100% automatizată, dotată cu echipamente ce permit efectuarea de operaţiuni bancare cu şi fără numerar.

În 15 August, unitatile Banca Transilvania vor fi inchise, cu exceptia celor din centrele comerciale, caz in care programul va fi 12.00-19.00 sau va fi adaptat in functie de programul locatiei.

In cadrul sediilor BT care vor fi deschise pot fi facute anumite operatiuni, si anume:

Schimb valutar
Operatiuni la BT Express Plus, BT Express si ATM (depuneri, retrageri, plati facturi, schimb valutar)
Depuneri de numerar pe baza de foi de varsamant
Achizitii produse

Alternativele sunt:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional), BT Express si POS-uri
Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi

Unitatile BT din Italia vor fi inchise in 15 August, iar in 14 august programul va fi pana la ora 13.15.

0264 308 028; 0264 594 337; 0800 802 273; contact@bancatransilvania.ro, Intreb BT; Robotii Livia de la BT si Raul de la BT (Facebook Messenger).

 

Ziua de 15 August 2018 (Sf. Maria) este zi nelucratoare in agentiile Raiffeisen Bank, cu exceptia unor unitati deschise in Mall-uri, reteaua Selgros sau Supermarket-uri. Departamentul Servicii Clienti (Call Center) va asigura permanenta pentru urgente Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online si Clienti de Top.
Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)