Cele mai multe institutii de credit din Romania au anuntat deja programul unitatilor bancare cu ocazia mini-vacantei de 1 Decembrie. Regula generala pentru programul bancilor este ca toate bancile sunt inchise in data de 30 Noiembriie si 1 Decembrie.

 

BCR a anuntat ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in zilele de 30 Noiembrie si 1 Decembrie 2012. Si Banca Carpatica anunta ca vineri, 30 noiembrie 2012, nu desfasoara program cu publicul (nu are unitati deschise sambata).

 

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM), potrivit unui comunicat de presa.

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24 , ca de obicei. Clientii BCR au la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – circa 2.400 de bancomate.

Mai mult, clientii bancii vor avea acces 24 /7 la propriile resurse financiare si vor putea sa efectueze operatiuni bancare: prin serviciul Tranzactii Mobile BCR (apeland *183#); prin telefon, utilizand Alo 24 Banking BCR (apeland gratuit Contact Center, la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227) din orice retea nationala, disponibil 24 /7; prin internet, utilizand Click 24 Banking BCR; prin intermediul echipamentelor de tip self service disponibile atat in zonele Easy 24 Banking cat si la unitatile BCR sau la terti.

In plus, clientii care apeleaza InfoBCR vor beneficia in perioada mentionata de urmatoarele servicii: Suport Tehnic in utilizarea serviciilor de operatiuni bancare la distanta (Alo si Click 24 Banking BCR, Tranzactii Mobile), disponibil 24/7; Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri, disponibil 24/7; Informatii generale despre produsele si serviciile BCR, disponibile zilnic, intre 8:00 si 22:00

Zonele Easy 24 Banking BCR vor fi disponibile tuturor posesorilor de carduri bancare. Easy 24 Banking BCR este o zona amenajata in cadrul anumitor unitati BCR, disponibila 24 de ore din 24, 100% automatizata, dotata cu echipamente ce permit efectuarea de operatiuni bancare cu si fara numerar.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)