Cele mai mari institutii de credit din Romania au anuntat deja programul unitatilor bancare cu ocazia Sarbatorilor de Pasti. Regula generala pentru programul bancilor de Pasti este ca numai unele agentii vor fi deschise sambata, 14 aprilie 2012, in special cele care sunt localizate in marile centre comerciale. In rest, duminica si luni, 15 si 16 aprilie 2012, practic in prima si a doua zi de Pasti, aproape toate bancile sunt inchise.

BCR: Recomandam clientilor sa-si programeze din timp operatiunile bancare

BCR informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de luni, 16 aprilie 2012. Vineri, 13 aprilie si sambata, 14 aprilie unitatile BCR lucreza cu program normal. ”BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in concordanta cu programul bancii”, a declarat Cornel Cojocaru, directorul executiv al Directiei de Comunicare, BCR.

Institutia de credit a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM). Detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri iar serviciul de Asistenta Carduri va fi disponibil 24 de ore din 24, ca de obicei.

BRD tine deschis in agentiile din centrele comerciale si la aeroport

Unitatile BRD – Groupe Société Générale nu vor avea program de lucru in zilele de duminica, 15 aprilie, si luni, 16 aprilie 2012. Exceptie vor face agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona potrivit programului specific fiecarui magazin, precum si unitatea din Aeroportul Henri Coanda (Visa Tax).

In aceasta perioada, BRD va ramane aproape de clienti prin call center-ul sau. Serviciul Vocalis este apelabil la numerele +4021 302 61 61, 0800 803 803 (gratuit in reteaua Romtelecom) si *BANCA (*22622 – tarif normal in retelele Orange si Vodafone). Vocalis va oferi toate functionalitatile sale pe 14 aprilie 2012 intre orele 8:00 si 16:00. Pe 15 si 16 aprilie vor fi disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare. De asemenea, clientii vor avea la dispozitie si  serviciile de internet banking si mobile banking, precum si cele peste  1.500 de ATM-uri si  24.000 de POS-uri instalate la comercianti.

Banca Transilvania deschide unitatile de la mall si aeroport in prima zi de Pasti

In perioada 14 – 16 aprilie, avand in vedere perioada Pastelui, banca va avea urmatorul program cu clientii: sambata, 14 aprilie, vor fi deschise doar anumite unitati -mall-uri, centre comerciale, aeroporturi –  programul fiind 9.30 – 12.30 sau pana la ora 15.00 (in cazul sediilor din aeroporturi si mall-uri). Duminica si luni (15 si 16 aprilie) vor fi deschise doar anumite unitati din aeroporturi si mall-uri.

Agentia Raiffeisen Bank din AFI Palace Cotroceni este deschisa si in prima zi de Pasti

Zilele de 15 si 16 aprilie 2012 sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Directia Call Center, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a  mall-urilor, anunta reprezentantii institutiei de credit. De asemenea, agentiile care au program in mod obisnuit sambata, nu vor lucra cu publicul in data de 14 aprilie, cu exceptia agentiilor din hypermarket-uri si mall-uri.

Directia Call Center va asigura asistenta permanenta pentru Carduri, Smart Mobile, Raiffeisen Online, Clienti de Top. Potrivit programului unitatilor bancii care functioneaza in Selgros, hypermarket-uri si mall-uri, agentia Raiffeisen Bank din AFI Palace Cotroceni este singura unitate bancara deschisa intre orele 14.00 – 22.00 in prima zi de Pasti. Pe data de 16 aprilie 2012 gasim deschis la sucursalele Raiffeisen Bank din Carrefour, Cora si doua mall-uri din Bucuresti (AFI Palace Cotroceni si Titan Mall).

 La Bancpost luni este inchis

Bancpost isi anunta clientii ca pe perioada sarbatorilor de Paste – 15-16 aprilie, agentiile si sucursalele bancii vor fi inchise. Programul de lucru cu publicul va fi unul standard in zilele de 13 si 17 aprilie (09:00-17:00).

Reteaua de terminale bancare va functiona cu program non-stop (24 de ore din 24): ATM-uri, POS-uri,  APS-uri – in spatiile „Deschis 24 de ore” din cadrul sucursalelor Bancpost. Si serviciul Fastbanking va fi de asemenea functional non-stop, insa toate tranzactiile aprobate de clienti in ziua de luni, 16 aprilie (zi nelucratoare), se vor procesa incepand cu urmatoarea zi bancara lucratoare, adica din data de marti, 17 aprilie 2012

Carpatica are program scurt vineri si inchis luni

Potrivit unui comunicat de presa, Banca Comerciala Carpatica informeaza ca vineri, 13 aprilie 2012, va desfasura program de lucru cu clientii intre orele 9:00 – 14:00, iar luni, 16 aprilie 2012, unitatile BCC vor fi inchise.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)