Banca Comerciala Romana informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul in ziua de miercuri, 15 august 2012. ‘’BCR le recomanda clientilor sa-si programeze din timp toate operatiunile bancare pe care trebuie sa le efectueze in aceasta perioada, in concordanta cu programul bancii”, a declarat Cornel Cojocaru, directorul executiv al Directiei de Comunicare, BCR. BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM).

Programul bancilor in ziua de 15 august

Banca Comerciala Carpatica informeaza ca miercuri, 15 august 2012, unitatile bancii vor fi inchise. BCC ureaza la multi ani tuturor clientilor si colaboratorilor care isi serbeaza ziua onomastica.

15 august este zi nelucratoare  si in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru Call Center-ul bancii, cu exceptia unitatilor din cadrul retelei Selgros, hypermarket-urilor si a  mall-urilor. Directia Call Center va asigura asistenta permanenta pentru Carduri, Smart Mobile, SmartTel, Raiffeisen Online si Clienti de Top. Programul unitatilor care functioneaza in Selgros, hypermarket-uri  si mall-uri se regaseste pe site-ul bancii

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)