Zilele de 12 si 13 aprilie sunt zile nelucratoare in majoritatea unitatilor bancare din Romania. Exceptie fac unitatile bancare situate in cadrul hypermarket-urilor sau a mall-urilor, care a doua zi de Pasti vor deschide agentiile din aceste locatii. Clientii vor putea folosi pe toata perioada Sarbatorilor de Pasti cardurile si ATM-urile bancilor.

Programul unitatilor bancare in perioada Sarbatorilor Pascale

Raiffeisen Bank anunta ca zilele de 12 si 13 aprilie sunt libere in toate unitatile, cu exceptia celor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Spre exemplu, agentia din mall Feeria Baneasa/Bucuresti va fi inchisa in prima zi de Pasti, dar se va deschide in a doua zi, intre orele 10 si 19.00.

Banca Comerciala Romana informeaza publicul ca unitatile sale teritoriale retail si centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în zilele de 12 – 13 Aprilie 2015. Programul de lucru cu publicul va fi afisat la loc vizibil in toate unitatile bancii.

Banca mai precizeaza ca a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, inclusiv sarbatorile legale.

In aceasta perioada, detinatorii de carduri BCR vor putea face plati la oricare dintre comerciantii care accepta carduri, iar serviciul de Asistenta de urgenta pentru detinatorii de carduri va fi, ca de obicei, disponibil 24 de ore din 24. Clientii BCR au la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – aproape 2.000 de bancomate si 13.500 de POS.

 

BankingNews.ro  va actualiza datele pe masura ce apar noi informatii din partea institutiilor financiar-bancare.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)