Cand vine vara iar clientii dispar, apar pe la banci promotiile. Si cum stiu ca principala lor problema sunt dobanzile mari, bancile incep promotiile… cu dobanzi mai mici. Nu foarte mici. Dupa dobanzi taiate la carduri, dobanzi mai mici pentru creditele ipotecare, avem si dobanzi taiate, in numele promotiei, pentru creditele personale in lei. Dupa ce BCR a anuntat ca taie dobanda pentru creditele personale in lei e randul OTP Bank sa faca acest demers.

Creditele de nevoi sunt inca produse dorite de catre clienti insa “dauneaza grav” buzunarului, din cauza unor dobanzi astronomice. Clientii pot sa intalnesca dobanzi aproape de 18% – cazul Procredit Bank sau ING sau in jur de 9% la Bancpost sau BRD. Atentie insa la DAE. Costurile totale pot urca la peste 25%, chiar daca dobanda e doar de 18%, spre exemplu.

Credit de nevoi personale de la OTP Bank

Clientii care opteaza pentru un credit de nevoi personale in lei de la OTP Bank Romania, pot beneficia de acum de dobanzi mai mici, incepand de la 12,72% (DAE 13.49%)* si de o limita maxima de creditare mai mare, de pana la 88.000 de lei.

In plus, in functie de varianta de creditare aleasa, clientii care isi achita ratele la timp, pe o perioada anterioara de 11 luni, pot beneficia de dobanda zero in fiecare a 12-a luna si isi pot indeplini dorintele, beneficiind de o oferta foarte avantajoasa:
·    Dobanda mai mica – 14,12% (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare) (DAE 14,00%)**;
·    ZERO comision de analiza dosar;
·    ZERO comision de deschidere si administrare cont curent;
·    ZERO comision lunar de administrare a creditului;
·    Aprobare rapida, in maximum 24 de ore*** de la depunerea documentatiei complete;
·    Suma maxima de creditare de pana la 88.000 RON, pe o perioada de pana la 120 luni;
·    Posibilitatea de a aplica impreuna cu un co-debitor si de a utiliza creditul inclusiv pentru refinantarea altor credite aflate in derulare.

Clientii pot alege intre:
·    Rata de dobanda variabila: incepand de la numai 12,72% (DAE 13.49%)* sau
·    Rata de dobanda fixa pe toata perioada de acordare: numai 14,12% (dobanda fixa pe intreaga perioada de creditare) (DAE 14,00%)**.

Bancile, conectate la nevoile clientilor

“Stim cat de important este sa fim in permanenta conectati la evolutia pietei si la nevoile reale ale clientilor nostri. De aceea, am scazut dobanzile pentru unul dintre cele mai bine vandute produse bancare, creditul de nevoi personale. Astfel, de acum avem dobanzi incepand de la numai 12,72% (DAE 13,49%), la creditele cu dobanda variabila sau de numai 14,12% (DAE 14,00%) la creditele cu dobanda fixa. Clientii care isi achita ratele la timp beneficiaza in continuare de  facilitatea de dobanda zero in fiecare a 12-a luna, in cazul creditului cu dobanda fixa. Aprobarea este, ca si pana acum, foarte rapida, in numai 24 de ore de la depunerea documentatiei complete, insa suma maxima care poate fi acordata a crescut la 88.000 de lei”, afirma Simona Lianu, Director Produse Persoane Fizice, OTP Bank Romania.

Gabriela Dinu

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)