OTP Bank Romania lanseaza programul de recompense “MasterCard Rewards”, adresat tuturor persoanelor fizice posesoare de carduri MasterCard, emise de banca. Programul, o premiera pe piata din Romania, este bazat pe un sistem de acumulare de puncte de loialitate, in functie de utilizarea cardului pentru platile la comercianti.

Clientii care se inscriu in programul de recompense “MasterCard Rewards” beneficiaza de o serie de avantaje, precum:
1.000 de puncte la inscrierea in program;
Puncte de loialitate, indiferent de valoarea tranzactiei;
Posibilitatea de a cumula punctele proprii cu cele adunate de alti posesori de carduri;
Posibilitatea de a cumula puncte atat pentru platile efectuate la comerciantii traditionali, cat si online.

Programul se adreseaza posesorilor de carduri OTP Bank emise sub sigla MasterCard atat de credit, cat si de debit şi ofera beneficii inca din prima zi. Odata intrati in programul de recompense‚ ’’MasterCard Rewards’’, clientii primesc un bonus de 1.000 de puncte, pe care le pot folosi pentru achiziţionarea produsului preferat dintr-un catalog ce include peste 200 de oferte. De la gadgeturi, la jucarii pentru cei mici, si de la pachete spa, la zboruri cu parapanta, posesorii cardurilor MasterCard emise de OTP Bank au la dispozitie produse şi servicii din sase categorii: “Multimedia & Accesorii”, “Produse pentru casa”, “Hobby & Sport”, “Kids Club”, “MasterCard” si ”Calatorii si Timp liber”.

La fiecare plata cu oricare dintre cardurile OTP Bank emise sub sigla MasterCard, fie la comercianti, fie online, posesorul cardului primeste puncte de loialitate pe care le poate transforma in premii atractive. Astfel:
* 2 lei cheltuiti cu orice card de credit OTP Bank MasterCard echivaleaza cu un 1 punct de loialitate,
* 4 lei cheltuiti cu orice card de debit OTP Bank MasterCard reprezinta un 1 punct de loialitate.

“Am vrut sa le oferim clientilor nostri un program flexibil si foarte avantajos pentru ei. De aceea, in afara de faptul ca sunt rasplatiti prin puncte de loialitate la orice plata cu cardul, au si posibilitatea de a cumula punctele lor cu cele adunate de alti posesori de carduri – membri ai familiei, prieteni,  pentru a achizitiona mai repede un produs cu valoare mai mare”, spune Adrian Chichita, Director Carduri, OTP Bank Romania.

“Tranzactiile cu cardul atat la comercianti, cat si online cresc de la an la an in Romania. Este un comportament de plata pe care il incurajam, pentru ca ajuta la combaterea evaziunii fiscale, dar si pentru ca, in cele din urma, vorbim despre cea mai avantajoasa modalitate de plata. Programul pe care il lansam astazi, in parteneriat cu OTP Bank, aduce utilizatorilor de servicii financiare şi mai multe argumente pentru achizitia, utilizarea si reinnoirea cardului de plata, prin beneficii garantate la fiecare tranzacţie. Iar pentru OTP Bank, MasterCard Rewards este un instrument care fidelizeaza clienţii şi le modeleaza un comportament natural de utilizare a acestuia”, declara Cosmin Vladimirescu, Country Manager pentru Romania şi Moldova, MasterCard Europe.

Inscrierea in program se face la cerere, in oricare dintre unitatile OTP Bank Romania. inrolarea clientului devine activa in trei zile de la semnarea cererii.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)