Craciunul reprezinta cel mai fierbinte sezon de vanzari pentru retaileri, marcat de o crestere medie a volumului de cumparaturi de 20-25%. In aceste conditii, si bancile “arunca” pe piata o serie de promotii, multe dintre acestea fiind prelungite pana la mijlocul lunii ianuarie 2013.

 

Cardurile BRD Finance iti pot achita  tabletele achizitionate din magazinele Orange in 24 de rate fara dobanda. Promotia este valabila pana pe 15 ianuarie. “Posesorii de carduri BRD Finance MasterCard pot achita mai simplu modelele dorite de tableta iPad sau Samsung Galaxy Tab 2, disponibile in Orange shop-uri”, au precizat reprezentantii BRD Finance.

Calatorii care achizitioneaza bilete de tren in luna decembrie beneficiaza de o reducere de 15% daca le achizitioneaza online cu un card MasterCard sau Maestro.
Si la Banca Transilvana gasesti promotii la creditele de nevoi personale cu DAE avantajos dar ai la cardul Mastercard Forte.  Plateste acum si primesti automat 30 lei in puncte Star BT pentru prima cumparatura, te anunta banca. Primesti puncte STAR BT pentru fiecare cumparatura cu cardul tau de credit, atat din tara cat si din strainatate. Mai mult, cumparaturile la comerciantii parteneri iti aduc puncte suplimentare.

Garanti Bank lanseaza Campania de Iarna Bonus Card, pana la 15 ianuarie 2013, prin care clientii beneficiaza de trei rate fara dobanda la cumparaturi de minimum 150 lei efectuate in benzinarii, supermarketuri, online sau in strainatate, in timp ce posesorii de Bonus Card Gold sau Platinum se bucura de cinci rate fara dobanda pentru orice achizitioneaza online sau in strainatate in valoare de minimum 500 de lei.

Toti posesorii de carduri de debit MasterCard emise de OTP Bank Romania beneficiaza de comision zero la retragerile de numerar de la orice bancomat din tara, al oricarei banci.

Detinatorii de carduri de credit de la Banca Romanesca vor primi bonus 3% inapoi pe card pentru orice cumparatura de cel putin 200 de lei efectuata pana in data de 31 ianuarie 2013.

 

 

Sursa – incomemagazine.ro

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)