Provident Financial si-a schimbat modul de abordare a clientilor si mai nou ofera produse cu rate lunare. Compania care “i-a castigat” pe romani datorita simplitatii cu care puteau accesa bani la domiciliu, a devenit mai flexibila si ofera clientilor interesati sume mai mari de imprumut, acordate in 24 de ore, cu rate lunare. Compania a anuntat ca a semant un acord si cu Biroul de Credit.

Provident, mai generoasa si flexibila cu clientii:  “un imprumut simplu, rapid si flexibil”, spune sloganul companiei

Provident are mai nou un site complex si total schimbat care ofera clientilor toate informatiile despre produsele sale si costurile aferente. Compania Provident a lansat imprumuturile saptamanale, lunare si extra scurte.

Daca ai nevoie urgent de bani, sa zicem pana la salariu, poti apela la un credit extra scurt care inseamna pana in 800 lei. Suma poate fi inapoiata in maximum 14 rate saptamanale.

In cazul in care alegi un credit scurt cu rate saptamanale, primesti pana la 6.000 lei in 24 de ore, potrivit informatiilor de pe site-ul Provident.

Provident lanseaza imprumutul de pana la 10.000 de lei cu rate lunare. Compania a dublat suma si a crescut perioada de creditare de la 13 luni la maximum 18 luni.

Mai nou, compania a crescut sumele acordate clientilor  – de la 5.000 de lei, in trecut – pana la 10.000 de lei astazi. Imprumut de la Provident poate avea acum rate lunare, de 12 luni, 15 luni sau maximum 18 luni. Banii se primesc prin transfer bancar, in 48 de ore, la domiciliu sau transfer. Daca alegi ca un agent de vanzari sa-ti aduca banii acasa, costurile vor creste. Provident are nevoie de adeverinta de venit si o dovada a domiciului. In acest caz, venitul lunar minim trebuie sa fie de 1300 lei.

Exemple de calcul pentru imprumuturile Provident cu rate lunare

Daca alegi un imprumut Prodent care sa-ti fie livrat prin transfer bancar, de 10.000 de lei pentru 18 luni, rata lunara va fi de 737 lei. DAE va fi de 45,22%, iar valoarea totala de plata va fi de 13.263 lei.

Pentru un imprumut Provident care va fi “livrat” la domiciuliu, de 10.000 lei pe 18 luni, cu o DAE de 45,22%, valoarea totala de plata va fi de 14.343,00 lei, iar rata luna se va ridica la 797,00 lei.

Exemplu de calcul pentru un credit in valoare de 7.500 lei, pe o perioada maxima de 18 luni cu banii virati prin transfer bancar

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)