Presedintele CEC Bank, Radu Ghetea, va fi prezent si miercuri la audierile din Comisia de buget-finante din Senat cu privire la activitatea bancii. Marti au avut loc audierile din cadrul Comisiei de buget-finante din Senat cu privire la activitatea CEC Bank. La acestea au fost prezenti Andrei Liviu Stamatian, prim-vicepresedinte CEC Bank, si vicepresedintii Mihaela Lucica Popa, Carabasan si Mirela Iovu.

‘Maine (miercuri n.red.), de la ora 10,00, va fi prezent domnul presedinte Ghetea (Radu Ghetea n.red.) aici si daca consideram necesar vom prelungi perioada dezbaterilor sau Comisiei de ancheta si saptamana viitoare. in acest sens probabil voi fi obligat sa solicit Biroului permanent al Senatului prelungirea acestui termen de depunere a raportului, termen limita fiind data de 18 decembrie’, a declarat Cosmin Nicula, presedintele comisiei, la finalul audierilor de marti.

Ghetea ar trebui sa prezinte astazi lista cu toate creditele agricole care au fost acordate de CEC in ultimii ani catre persoane fizice si juridice.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)