Radu Topliceanu. Credit foto: Pagina personală de LinkedIn

BRD – Groupe Société Générale informează că Radu Octavian Topliceanu a renunţat la mandatul său de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 15 decembrie 2022. Anunțul pentru investitori, postat pe site-ul Bursei de Valori București, este semnat de François Bloch și Flavia Popa, director general și secretar general.

Radu Topliceanu coordonează activitatea de retail a băncii cu acționariat francez din 5 august 2019, când bancherul revenea în România, după mai mulți ani în care a lucrat în Singapore, unde era director pentru sucursala Standard Chartered Bank. Bancher cu vechime, acesta a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcții de conducere in cadrul Raiffeisen Bank, Sberbank Slovenia și Sberbank Europe.

”Consiliul de Administrație îi mulțumește Domnului Radu Octavian Topliceanu pentru întreaga sa contribuție la dezvoltarea băncii în ultimii ani și îi urează mult succes în noile sale proiecte”, se arată anunțul BRD – Groupe Société Générale.

Editor BankingNews

Project Manager & Editor al publicaţiei online www.BankingNews.ro. Are o experienţă vastă, de peste 20 de ani, în domeniul mass-media. A ocupat, de-a lungul timpului, rolul de editor şi/sau funcţii de conducere în cadrul redacţiilor unor ziare şi reviste, precum "Cronica Română", "România Liberă", "Curierul Naţional", "Independent", "Agenda Construcţiilor" etc. Se simte bine în mediul virtual, unde a dezvoltat numeroase proiecte, fiind fondator sau co-fondator al www.ghiseulbancar.ro, www.banisiafaceri.ro, www.bankingjobs.ro şi www.cafeneauabancara.ro.

Leave a Reply

  • (not be published)