Ileana Cioana și Ionel Fierăscu sunt noii vicepreședinți ai Raiffeisen Banca pentru Locuințe (RBL), a anunțat astăzi instituția financiară.

Astfel, potrivit comunicatului emis de bancă, Ileana Cioana devine vicepreședinte responsabil de Divizia Distribuție, iar Ionel Fierăscu va fi vicepreședinte responsabil de Divizia Operațiuni.

După aceste două numiti, membrii directoratului sunt Aurelia Cionga, președinte&CEO (din 2009), Ileana Cioana și Ionel Fierăscu, vicepresedinti.

Ileana Cioana a fost până acum Director Executiv Produse de creditare pentru Corporații, pozitie pe care o deține din 2006. Aceasta lucrează în Raffeisen Bank din anul 2002 ca director în Divizia Corporații, iar până în 2002 a activat în ABN Amro Bank Romania. A fost profesor asociat la ASE și a format permanent echipe de tineri bancheri.

Ionel Fierascu lucrează în Raiffeisen Bank din 2001, iar anterior a făcut parte din echipa Băncii Agricole, din anul 1998. Este licențiat în economie și în drept, cu studii postuniversitare de economie, guvernanță corporatistă, conformitate și risc. A început ca simplu angajat în bancă și a avansat până la manager și director juridic și de conformitate. În Raiffeisen Bank a înființat Direcția de Securitate Bancară, apoi Direcția de Conformitate, pe care a condus-o până în prezent.

Noile nominalizări vor deveni efective după obținerea tuturor avizelor și a autorizării din partea Băncii Naționale a României.

 

 

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)