Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Banca pentru Locuinte a aprobat numirea Aureliei Cionga,  in functia de presedinte. Pentru postul de vicepresedinte Operatiuni a fost promovat Stelian Stanga. Aurelia Cionga a ocupat pana in prezent functia de vicepresedinte Operatiuni, preluata de Stanga, fost director Dezvoltarea Activitatii de Retail in Raiffeisen Bank.

“Pentru aceste numiri au fost initiate demersurile necesare autorizarii de catre Banca Nationala a Romaniei”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Echipa de conducere a RBL este completata cu Marius Solescu, care detine din decembrie 2009 functia de vicepresedinte Distributie. Pana anul trecut presedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte a fost Andrei Stamatian, acesta preluand insa, in 2011 , functia de prim-vicepresedinte la banca de stat CEC Bank. Raiffeisen Banca pentru Locuinte, parte a grupului austriac Raiffeisen, asigura produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ. Sistemul este disponibil, in Romania, si prin intermendiul BCR Banca pentru Locuinte.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)