Raiffeisen Bank Romania a inchis anticipat ieri la ora 17.00 emisiunea de obligatiuni negarantate in lei, cu o scadenta de cinci ani, cu o valoare nominala totala de 500 milioane RON, conform hotararii Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor. Investitorii care au participat la subscrierea acestei emisiuni de obligatiuni pe cinci ani primesc o dobanda de 5,35% pe an

Oferta a fost deschisa ieri, 7mai, la ora 9:00 si a fost inchisa anticipat cateva ore mai tarziu, cand subscrierile au depasit suma maxima planificata. Emisiunea a fost plasata atat catre investitori locali cat si catre investitori internationali de catre echipa de vanzari a bancii. Banca a depus o cerere pentru admiterea la tranzactionare a Obligatiunilor pe piata reglementata la vedere, administrata de Bursa de Valori Bucuresti.

Publicatia online www.bankingnews.ro este cea mai completa sursa de informatii financiar-bancare, fiind structurata pe doua componente distincte, ambele avand acelasi rol: informarea exacta a publicului larg cu privire la produsele si serviciile financiar-bancare disponibile pe piata romaneasca de profil.

Leave a Reply

  • (not be published)