Raiffeisen Bank promoveaza unui stil de viata activ si sanatos, fiind un partener traditional al initiativelor sportive cum sunt Maratonul International Bucuresti, Raiffeisen Runners sau programul de inchiriere biciclete, I’VELO.

In parteneriat cu World Class, Raiffeisen Bank lanseaza astazi un program de loializare pentru clientii sai persoane fizice, printr-o platforma dedicata de unde pot fi accesate abonamente la cluburile de fitness.

Prin acest proiect Raiffeisen Bank sprijina ecosistemele pe care le genereaza impreuna cu companiile care ii sunt clienti, dar si cu persoanele fizice, actionand ca un liant. Prin plata online cu cardul Raiffeisen Bank pe site-ul raiffeisen.worldclass.ro, doritorii beneficiaza de o oferta speciala de abonamente World Class.

“Acest parteneriat cu compania World Class Romania este important pentru noi, un model de colaborare pe care ne dorim sa-l extindem. La initiativa Raiffeisen Bank, World Class vine cu o oferta care tine cont de nevoile clientilor bancii pasionati de sport si care are beneficii certe. Banca se afla in centrul ecosistemului – integreaza si intelege nevoile clientilor cu care lucreaza zi de zi. Astfel poate aduce valoare adaugata pentru toti cei implicati si interesati” a spus Cristian Sporis, vicepresedinte Corporate Banking la Raiffeisen Bank.

Clientii Raiffeisen Bank persoane fizice isi pot activa online abonamentele World Class pe platforma dedicata raiffeisen.worldclass.ro. Abonamentul poate fi platit cu cardul de debit sau de cumparaturi Raiffeisen Bank, chiar si in 12 rate fara dobanda.

“Alaturi de Raiffeisen Bank, World Class face un nou pas in misiunea pe care si-a asumat-o in Romania, aceea de a inspira, informa si motiva romanii sa faca mai mult sport, mai des, pentru a se bucura de o viata mai sanatoasa si mai implinita. Cuvantul cheie al acestui parteneriat este “accesibilitatea”, de aceea sustinem impreuna cu Raiffeisen Bank un sistem de plata online pentru abonamente, extrem de facil si rapid, perfect adaptat nevoilor publicului nostru”, a spus Kent Orrgren, CEO World Class Romania

Editor BankingNews

Editor al publicaţiei online www.bankingnews.ro. A participat activ nu numai în managementul şi dezvoltarea proiectului, ci a adoptat şi o implicare directă în activitatea editorială, fiind atrasă de munca redacţională. A descoperit pasiunea pentru jurnalism atunci când a făcut parte din echipa care a lansat portalul www.ghiseulbancar.ro. Așa că îşi asumă rolul de editor, alcătuind, de cele mai multe ori, materiale de analiză.

Leave a Reply

  • (not be published)